Pored najkvalitetnijh auto delova, kompanija KIT Commerce je otvorila i auto servis u Beogradu. U našem servisu ćete moći da dobijete najsavremeniju uslugu servisiranja i održavanja Vašeg automobila.

U našoj maloprodajnoj radnji u sklopu koje posluje servis, na licu mesta možete kupiti sve delove željenog kvaliteta. Dok čekate na servisiranje, u našem kafeu koji se nalazi iznad samog servisa, možete popiti kafu ili sok bezbrižni, jer putem kamera u svakom trenutku možete pratiti šta se dešava sa Vašim automobilom. U našem auto servisu u kratkom vremenskom roku možete izvršiti sledeće usluge: MehanikaElektrikaVrhunska dijagnostika. Servis i provera klima uređajamali servisveliki servis. Takođe u našem servisu možete uraditi reglaža trapaservis trapavulkanizerske uslugepunjenje guma azotom.

Usluge servisa

Naš servis je visoko opremljen modernom i jako preciznom dijagnostikom. Ono što naše servisere čini posebnim što naša kompanija dosta ulaže u usavršavanje i razvoj naših zaposlenih. Veliki spektar usluga možete naći u našem servisu.

Ako Vas nismo još uvek ubedili, u našem auto servisu sigurno hoće! Stručni saveti uz prednosti ove tehnike neće izostati, jer je Vaša bezbednost i zadovoljstvo nama najbitnija!

Auto servis se nalazi u ulici Vojvode Stepe broj 2 sa ulazom iz ulice Jove Ilića. Više informacija o poslovnicama KIT commerce možete naći na stranici MALOPRODAJNI OBEJKTI.

Sve informacije vezano za AUTO SERVIS KIT Commerce možete dobiti putem telefona +381 11 3911072.