Proizvode koje želite da poručite putem internet prodavnice, možete platiti na više načina: 

  •  plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke 
  •  uplatnicom u pošti/banci ili online banking-om
  •  platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu.

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.autodelovionline.rs, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koju birate u korpi i koji Vam donosi pošiljku.

U slučaju da je za način isporuke odabrano lično preuzimanje na jednoj od naših lokacija, možete platiti gotovinom i platnim karticama.

Plaćanje uplatnicom u pošti ili banci

Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je jedan dan. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate. 

Plaćanje karticama

Svoju porudžbinu možete platiti koristeći istaknute platne kartice na stranici KORPA, ukoliko je ovaj metod plaćanja ponuđen. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online plaćanja bankarskom karticom, bićete preusmereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Ni u jednom trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: 

  • Broj kartice, 
  • datum isteka i
  • CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama samog procesora odnosno banke.
Ni u jednom trenutku podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko www.autodelovionline.rs mora ispunjavati sledeće uslove:
Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Želimo Vam uspešnu kupovinu.